Lipota me tvoja zove

077ab55046ce80eaf9a3ddea999597ca L

U petak, 17.srpnja 2015.godine u sklopu XXIII. Blatskog ljeta održana je prva ovogodišnja zabavno - glazbena večer «Lipota me tvoja zove» u organizaciji Turističke zajednice općine Blato, a u suradnji sa Radio Blatom i Blatskim fižulima – ustanovom u kulturi.
Nakon uvodnog dijela otvaranja večeri od strane organizatora, prekrasni prirodni ambijent uvale Karbuni pjesmom je obogatila klapa Kumpanji, te već sada tradicionalna atrakcija večeri odmjeravanje snaga između ekipe domaćina iz Karbuna i gostiju ,ekipa iz Prižbe. Odličnoj atmosferi doprinjeli su mnogobrojni raspoloženi posjetitelji koji su bodrili i podržavali svoje favorite.
TZO Blato i ovog puta zahvaljuje svima koji su se uključili i svojim doprinosom pomogli da ova večer bude što uspješnija, kao i Udruzi osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato čije su vrijedne članice u sklopu svojih humanitarnih aktivnosti posjetiteljima prodavale slastice, te ujedno pozivamo sve naše drage goste, domaće i prijatelje da nam se pridruže na idućoj zabavno glazbenoj večeri na Prižbi u utorak, 28.srpnja.
Zabavno –glazbeni program vodio je Tonči Stric – Ančić.

na vrh članka