Ispiši ovu stranicu

Obavijest / Kulturni centar Blato / ostale kulturno sakralne znamenitosti / radno vrijeme

  • veličina pisma
Ef8bd3de49a270d49d40baf602fbfad5 L

Kulturni centar Blato otvoren je za posjetitelje od ponedjeljka do petka od 9:00 – 11:30. Nova promjena radnog vremena slijedi nakon 20.lipnja, o čemu slijedi naknadna obavijest.

Kontakt: Kulturni centar Blato 00 385 99 53 11 518 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Facebook/ Galerija Nataša Cetinić (@kulturablato)

Grupne posjete uz obveznu prethodnu najavu

Reprezentativni prostor Kulturnog centra Blato u kojem posjetitelji mogu uživati u razgledavanju izložbe iznimno značajnog arheološkog lokaliteta kasnog željeznog doba Kopila, gradinskog naselja smještenog na sjevernom obodu Blatskog polja, i djelima suvremenih akademskih umjetnika u galeriji koja nosi ime poznate blatske slikarice Nataše Cetinić.

Župna crkva Svih svetih te Svetište i muzej Blažene Marije Propetog Isusa Petković biti će otvoreni za posjetitelje od 23.lipnja dok su u ovom trenutku navedeni sakralni objekti dostupni za posjetitelje za vrijeme svete mise –naknadna obavijest slijedi.

Etno zbirka Barilo u Blatu otvorena je za posjetitelje svakim danom od 9:00 do 20:00.

Kontakt: Etno zbirka Barilo 00 385 91 546 51 72 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. http://www.korcula-barilo.com/

Facebook/ etnozbirkaBarilo

Grupne posjete uz obveznu prethodnu najavu.

Etnografska zbirka nudi posjetiteljima poseban i nezaboravan ugođaj otočnog ambijenta i prikazuje život i običaje naših predaka. Sama etno kuća Barilo čuva etnografsku zbirku marljivo skupljanu godinama, jedinstvenu u Blatu i na otoku.

Zbirku čini veliki broj uporabnih predmeta od poljoprivrednih alata do odjeće.

Turistički ured Blato otvoren je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati, subotom i blagdanom od 9:00 do 13:00 sati, a nakon 23.lipnja slijedi novo cjelodnevno radno vrijeme, o čemu također slijedi naknadna obavijest.

Molimo sve posjetitelje da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera!