Nagradna igra povodom Noći muzeja

Nagradna igra povodom Noći muzeja

Dragi naši pratitelji,

Povodom manifestacije Noć muzeja, a u nemogućnosti da se družimo kroz naše tradicionalne programe, pripremili smo za vas jedan mali nagradni kviz kako bi zajedno obilježili Noć muzeja u Blatu i ove godine.

Vaš zadatak je pogledati predstavu koja se nalazi na linku Predstava „Ive i Mara”, Studio 92 odgovoriti na jedno pitanje i naravno slijediti naše upute kako bi odigrali po svim pravilima.

1. Napišite točan odgovor na pitanje _ U dijalektalnoj igri glumaca, Ive govori Mari: "Što se kriviš?" Što u blatskom govoru znači krivit se?
Svoj odgovor ostavite u komentaru ispod posta Nagradna igra povodom Noći muzeja

2. Možete se natjecati do ponedjeljka do 12: 00 sati, a nakon toga pristigli odgovori više neće biti uključeni u nagradnu igru. Budite strpljivi do ponedjeljka, 1.veljače do 13:00 sati kada ćemo nasumičnim odabirom objavljenog komentara proglasiti sretnog dobitnika ili dobitnicu, a kojeg očekuje vrijedan poklon, „Rječnik govora Blata na Korčuli“, autora Petra Milata Panže.

3. Natjecanje vrijedi samo za područje RH.

4. Sretnog dobitnika/dobitnicu ćemo kontaktirati nakon završetka nagradne igre i dogovoriti primopredaju poklona ili slanje putem pošte.

Zapratite @visitblato, @blatskifizuli i @kulturablato ako to dosada niste napravili.

Možete se natjecati putem obje stranice @visitblato i @blatskifizuli jer se na svakoj stranici krije posebno pitanje, ali i zanimljive, drugačije i vrijedne nagrade.

Naime, posljednjeg petka u mjesecu siječnju diljem Hrvatske obilježava se Noć muzeja, manifestacija kojoj je jedan od osnovnih ciljeva provođenje aktivnosti na percepciji muzeja kao baštinskih ustanova, ustanova identiteta i muzeja.

Kroz dosadašnje aktivnosti provođene u našoj destinaciji, željeli smo inicirati novi doživljaj kulturnih elemenata naše destinacije, kao i potaknuti najmlađe da od rane dobi njeguju ljubav prema baštini i kulturno-turističkom nasljeđu svog kraja, ali i one malo starije da podijele s nama svoje baštinske priče kako bi ostalo trajno i vrijedno nasljedstvo za buduće generacije.

Nadamo se da ćemo se već uskoro imati ponovno prilike družiti na posebno osmišljenim kulturno-tematskim programima i posjetiti prostore Kulturnog centra Blato, etno zbirke Barilo te svetišta i muzeja blažene Marije Propetog Isusa Petković.

Sretno!

na vrh članka